Allemaal T-shirts, broeken, schoenen. Kleding, kleding, en nog meer kleding. Maar je bent alleen op zoek naar een trui. Je probeert het nog een keer en gaat op zoek naar ‘truien heren’. Nog meer resultaten om uit te kiezen. En hoe ga je nu ooit ook echt een keuze maken? Hoe lang ga je nog achter die computer zitten? Alle sites af gaan, hopend dat je uiteindelijk ook echt iets vindt. Het lukt vast wel, nog eventjes verder zoeken. Héél eventjes maar.
Truien heren

Te veel keuze

Soms weet je gewoon niet wat je moet kiezen. Er is zoveel keuze, maar je hebt geen flauw idee welke je nu eigenlijk het leukst vindt. Dan toch maar die blauwe? Maar die groene is ook leuk. En daar ga je dan weer helemaal opnieuw. Zo blijf je natuurlijk bezig. En je hebt vast ook nog wel andere dingen te doen dan site na site af te gaan om één kledingstuk te vinden. Tja, je kan zeggen kies voor de eerste de beste, maar dat is ook vaak niet helemaal ideaal. De eerste is echt niet altijd de beste, dus dan zoek je toch maar weer verder.

Of ga op zoek naar een merk

Als je dan niet gewoon een kledingstuk kan vinden, ga dan op zoek naar een merk wat je leuk vindt. Misschien heb je er al wel een in gedachte, mooi zo. En anders kun je wat reviews op zoeken of lijstjes met aangeraden merken. Misschien kun je op die manier makkelijker iets vinden, omdat je dan weet dat het allemaal dezelfde goede kwaliteit is, je hoeft er alleen nog maar een te kiezen die je dan toch het mooiste vindt. Het kan stressvol zijn, maar uiteindelijk kom je daar echt wel.

Niet geschoten is altijd mis

Tja, als je er dan echt helemaal klaar mee bent kun je altijd gewoon meerdere kledingstukken bestellen en als ze aankomen kijk je wel even of je ze allemaal wilt houden of dat je er toch een aantal terugstuurt. Misschien weet je het beter als je het ook echt even aan ziet, dat maakt toch vaak wel het verschil. Je kan ook gewoon kiezen om nog een aantal uren weg te scrollen op allerlei sites, maar je kan ook gewoon een beslissing nemen en dan maar even afwachten hoe het af zal lopen. Zo slecht kan het niet zijn, toch? Het is immers maar een trui.

13 mei 2019

Geef een reactie