Zeg eens eerlijk, hoeveel paar schoenen heb jij in de kast staan die eigenlijk helemaal niet lekker zitten doordat ze bijvoorbeeld niet jouw maat zijn of omdat ze niet lekker lopen? Waarschijnlijk minst één paar als het er al niet meer zijn. Verkeerde schoenen kopen komt vaker voor dan je denkt en is eigenlijk ontzettend zonde. Niet alleen voor jezelf omdat je die schoenen waarschijnlijk een stuk vaker had aangetrokken als ze een maatje groter waren geweest of lekkerder hadden gelopen maar ook voor je portemonnee. Doordat je dit paar schoenen niet draagt heb je waarschijnlijk weer een ander paar moeten kopen. In dit blog daarom een aantal handige tips die ervoor zorgen dat je nooit meer de verkeerde maat schoenen in huis haalt!

Pas je schoenen altijd

Schoenen zijn, net zoals kleding, verkrijgbaar in verschillende maten. Voor vrouwen ligt de gemiddelde schoenmaat tussen de 38 en 40 en voor mannen ligt de gemiddelde schoenmaat tussen de 41 en de 43. Schoenmaten helpen ons zeker een eind op weg wat betreft het kopen van schoenen maar deze maten hebben het ook niet altijd bij het juiste end. Ook schoenmaten en schoenen kunnen onderling behoorlijk wat verschillen van elkaar waardoor de ene schoen echt de andere niet uit. Blindelings op je schoenmaat afgaan zorgt er daardoor ook voor dat je misschien wel schoenen koopt die je helemaal niet past. Schoenen passen voordat je ze koopt is daarom altijd ontzettend belangrijk als je de juiste maat wilt kopen. Bij van Arendonk kan je, je schoenen bestellen en altijd weer terugsturen als ze niet passen zodat je nooit meer de verkeerde maat koopt. Heb je toevallig de nieuwste Veja dames collectie al gezien?

Kies voor kwaliteit

We hebben het al zo vaak gezegd maar gaan het gewoon nog een keertje zeggen, goedkoop is duurkoop! Goedkope spullen lijken soms zo fijn maar ga er maar vanuit dat je deze spullen veel eerder moet vervangen dan wanneer je kiest voor kwaliteit en dit gaat ook zeker op voor het kopen van schoenen. Wanneer je schoenen koopt voor één of twee tientjes kan je er van uit gaan dan deze schoenen nooit lang mee gaan. Ze lijken op het eerste oog misschien perfect maar zodra je ze een dagje hebt gedragen belanden ze al snel weer achter in je kast. Schoenen van onvoldoende kwaliteit zitten simpelweg gewoon niet lekker en geven jouw voeten niet de steun die ze nodig hebben. Durf daarom te investeren in degelijke schoenen zoals bijvoorbeeld de schoenen uit de Veja heren collecties.

15 december 2020

Geef een reactie