Er zijn altijd verschillende gelegenheden waarbij er van je verwacht wordt dat je je op een bepaalde manier kleedt. Soms moet het netjes zijn, soms weer wat meer casual, en op andere momenten mag je je creativiteit gewoon zijn eigen gang laten gaan. Maar je moet natuurlijk wel alles ergens vandaan halen, dus je gaat er even goed voor zitten en kijkt even rond bij een online Nikkie winkeltje of je daar misschien wat leuke dingen kunt vinden. Je wilt er immers wel goed uitzien voor dat feestje binnenkort.

Van alles wat

We hebben vaak verschillende soorten kleding in onze kast hangen. Sommigen organiseren het allemaal heel erg netjes en precies, anderen hebben het maar een beetje door elkaar hangen. Hier en daar iets casuals, dan weer wat donkers, en dan weer iets wat heel netjes is. Hoe je het er ook in hebt hangen, we hebben het vaak wel. Maar misschien heb jij nog wel nooit een kans gehad om naar een gelegenheid met een specifieke stijl toe te gaan, dus heb jij helemaal geen kleding voor die stijl. Tja dan zou je toch echt even op zoek moeten gaan. En waar je ook besluit naartoe te gaan, misschien is het handig om eerst een aantal voorbeelden te zoeken. Dan weet je in ieder geval wel waar je naar op zoek bent.
Nikkie

Toch met een eigen touch

Dat je een bepaalde stijl aan moet wil nog niet zeggen dat het ook saaie kleding hoeft te zijn. Ze hebben alles in meerdere kleuren en maten, dus waarom zou je dan niet een beetje een eigen touch eraan geven? Het is toch ook zo saai als iedereen in hetzelfde pak of jurkje aan komt lopen, het is allemaal veel interessanter als er een beetje verschil in zit. Misschien wordt het niet geheel van je verwacht, maar er is toch ook helemaal niets mis met een beetje anders zijn?

Dat maakt het verschil

Het is vaak een van de eerste dingen die mensen van je zien als ze je tegenkomen of op straat of op welk evenement of gelegenheid jij dan ook naartoe gaat. Je kleding spreekt voor jou wanneer jij je mond nog niet eens opengetrokken hebt. Dus als je een beetje een indruk wilt maken, dan moet je je daar ook voor kleden natuurlijk. Wat wil jij opwekken bij mensen als zij jou zien? Of maakt het je niet uit en wil je gewoon dat je er zelf gemakkelijk en zelfverzekerd in bent? Het zijn allebei keuzes die je bewust maakt, dus welke ga jij nemen?

13 mei 2019

Geef een reactie