Ben je nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Dan is het wellicht een idee om eens te kijken naar thee. Thee cadeau geven is origineel en je kunt hier eigenlijk nooit fout mee gaan. Vaak weet je wel wat voor thee gewenst is. Je kunt dan de meest favoriete thee soorten combineren en dit als een geheel verwenpakket cadeau doen. Houdt de jarige meer van koffie? Dan is het zeker leuk om een koffiemolen cadeau te geven. Lekker verse koffie is namelijk het beste wat je kunt hebben en daarom is het goed om hier rekening mee te houden.

Stel een heel verwenpakket samen

Als je een verwenpakket met thee gaat samenstellen, dan is het natuurlijk leuk om dit te combineren met allerlei andere lekkere verwen spullen. Denk hierbij aan een maskertje om het gezicht te verwennen. Ook is een lekkere geurkaars zeker aan te raden om toe te voegen in het pakket. Thee cadeau geven doe je natuurlijk met de intentie om de jarige een lekkere verwenmiddag te geven. Lekker genieten van thee met een leuk tijdschrift is dan ook erg leuk. Als laatste kunnen lekkere snacks natuurlijk niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een chocolade reep of bonbons als het een echte zoetekauw is. Je kunt natuurlijk ook voor hartig kiezen, zoals crackers. Dit alles zet je dan in een mooie mand met vloeipapier eromheen.

Stem je koffiemolen naar wens af

Voor de echte koffieliefhebber kun je nooit fout gaan met een koffiemolen. Zo’n koffiemolen zorgt voor echte verse koffie. Hierin worden koffiebonen geperst en hierna kun je de koffie vers zetten. Je moet zo’n koffiemolen wel eerst goed afstellen. Als je zo’n molen aanschaft, dan staat deze al in een standaard instelling. Deze kun je afstemmen naar wens. Je zult zien dat je echt lekkere koffie zet als je even geduld hebt met het verstellen van het apparaat. In zo’n koffiemolen kun je allerlei soorten koffiebonen doen. Of je nou van milde koffie houdt of liever voor een krachtige smaak gaat, het kan allemaal. Ontdek de verschillen en kies de smaak die het beste bij jou aansluit.

Geen inspiratie? Kijk voor een proefpakket

Weet je niet zo goed wat voor koffie of thee de jarige lekker vind? Dan zou je ook een proefpakket cadeau kunnen geven. Hierdoor kan de persoon waaraan je dit cadeau hebt gedaan de verschillende smaken uitproberen. Misschien ontstaat hierdoor wel een nieuwe favoriet en kun je samen van de koffie of thee genieten. 

28 januari 2022

Geef een reactie